Steun je kind, t-shirts bedrukken?

Je vraagt je zeker al af wat een t-shirt bedrukken en je kind steunen nou met elkaar te maken heeft… In dit artikel zal ik kort uitleggen waarom t-shirts bedrukken nou de manier is om je kind (of een ander geliefde te steunen). Verder zullen we ook ingaan waarom het handig is om voor een groep kinderen tshirts te laten bedrukken wanneer zij op school uitje of anders dergelijks gaan.

Steun

Hier zal ik kort een aantal scenario’s schetsen waarin het niet alleen laat zien dat je je kind steunt maar ook nog is heel leuk is om t-shirts te bedrukken. Stel je kind doet een sponsorloop of je kind heeft een wedstrijd. Door middel van een bedrukt tshirt kan je kind je makkelijk spotten in de menigte terwijl hij of zij bezig is met iets heel belangrijks in zijn of haar leven. Het laten bedrukken van een tshirt laat dus zien dat je je kind steun in de tijd dat hij of zij hard aan het werk is. Daardoor geef je je kind ook meer zelfvertrouwen om beter te presteren en gewoon door te gaan!

Het is natuurlijk ook mogelijk om dit te doen voor vrienden of familie.

Herkennen

Waar tshirts bedrukken ook handig voor is, is de factor herkenning die het dragen van hetzelfde tshirt met zich meebrengt. Wanneer je kind, of kinderen met een groep andere kinderen van school of de crèche of het kinderdagverblijf, op een uitje gaat is het handig om tshirts te bedrukken zodat alle kinderen te herkennen zijn en die bij elkaar kunnen blijven. Je kan dan ook contactgegevens opgeven om op het tshirt te laten bedrukken mocht je kind verdwalen en gevonden worden. Het is dus handig om dit bijvoorbeeld aan te kaarten bij de desbetreffende onderwijsinstelling waar je kind naartoe gaat.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *