Leuke kinderkleding-merken voor elk seizoen

In een warme zomer als deze spelen kinderen veel buiten. Het leuke van een nieuw seizoen is dat ze dan hun andere kleding weer aankunnen. Zeker als het einde van het schooljaar komt, en ze hun zomerkleding weer aankunnen, worden kinderen blij van het dragen van een leuk t-shirt, korte broek, of hun sandaaltjes.

Het leuke van online shoppen is dat je ze goed kan verrassen met iets nieuws. Wat het ook is waar je kind van houdt, op internet vind je het breedste assortiment aan kleren. Vooral bij de leuke merken heb je altijd prijs.

Vingino

Er zijn natuurlijk veel leuke kinderkleding-merken. Maar het ene merk past beter bij iemand dan het andere. Vingino is één van de leukste kinderkleding merken voor stoere kinderen. Hun designs zijn heel relaxed, maar hebben toch iets ruigs en stoers. Vingino kleding heeft ook vaak heel mooi uitgewerkte details erin zitten. Ze hebben geweldige kleding voor alle seizoenen, en dit voor jonge kinderen tot aan jonge pubers.

Ninni Vi

Ninni Vi is juist wat meer een kledingmerk voor meisjes, eveneens van jong tot oud (ze verkopen ook leuke babykleding). Ninni Vi maakt alles van leuke kousen tot aan coole haarbanden, voor een super leuke en girly look. Hun kleding is vooral heel kleurrijk en zomers, maar ze hebben voor alle seizoenen wel een hoop leuks!

Tumble ’n Dry

Tumble ’n Dry is een kledingmerk dat voor jongens als meisjes hele gave kleding verkoopt, je kunt de nieuwste modetrends goed terugzien in dit merk. Functionaliteit heeft een hoge prioriteit bij Tumble ’n Dry, maar zeker ook de hippe, frisse en vaak speelse designs. Ook Tumble ’n Dry shop je voor het hele seizoen.

Wil jij je kind verrassen deze zomer? Of ben je al aan het kijken voor herfstkleren. Voor alles van schoenen tot jassen tot rugzakken kun je bij deze merken terecht!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *