Kos Griekenland

Genieten van het weer op Kos Griekenland 

In de zomer vind jij het fijn om de hele dag op het strand te liggen. Om deze reden ga jij graag naar een warm land op vakantie. Ook wil je graag van het warme weer kunnen genieten door lekker te fietsen tijdens je vakantie. Dit maakt het dat je graag naar een vakantiebestemming wilt, waar het niet te heuvelachtig is. Een vlakke plek maakt het namelijk makkelijker om te fietsen. Dan is Kos Griekenland de ideale vakantiebestemming voor jou. Op dit eiland kun je namelijk heel erg goed genieten van het strand en de rest van het eiland. Je kunt hier namelijk heel erg goed fietsen, omdat het eiland vrij vlak is. Hierdoor hoef je niet steeds bergen op en af te fietsen. Ook zijn er op het eiland heel erg veel verschillende stranden te vinden. Hierbij moet je denken aan zowel zand- als kiezelstranden. 

Een bergdorp bezoeken

Op het eiland Kos Griekenland kun je ook hele mooi uitzichten vinden. Zo kun je naar het bergdorp Zia toegaan. Hier heb je namelijk het mooiste uitzicht over het hele eiland. Je kunt hier komen met je een taxi, met een ezel of een toeristenbus. Dit is namelijk de mooiste plek van het eiland om de zonsondergang te bekijken. Dit komt doordat dit dorp op een van de hoogste punten van het eiland ligt. Let er wel op dat het hier in de zomer heel erg druk kan worden, door alle toeristen. 

Kos Griekenland

Oude ruïnes

Je kunt op Kos Griekenland ook heel erg veel ruïnes vinden. Zo kun jij heel erg veel geschiedenis op het eiland vinden. Ook is er een oud christelijk dorpje dat je kunt bezoeken. Je moet hiervoor wel de taxi of de bus pakken. Houdt er rekening mee dat niet alle ruïnes even makkelijk te bereiken zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *