Bolletjes Ringen kiezen en kopen

Een sieraad dat je als vrouw altijd in huis moet hebben is een mooie ring. Deze kun je voor veel verschillende gelegenheden dragen en het zal je uitstraling wat extra’s geven. Er zijn ook een hoop verschillende soorten ringen, en vandaag gaan we het hebben over de bolletjes ring. Wat is een bolletjes ring precies? En waar kun je bolletjes ringen kiezen en kopen? Het antwoord vind je allemaal op deze pagina.

Wat is een bolletjes ring precies?

Zoals de naam al zegt is een bolletjes ring een ring die gemaakt is uit verschillende bolletjes. Het effect is dus dat je een mooie ring krijgt die lijkt alsof hij uit 20 of 30 verschillende bolletjes bestaat. Dat is ook zo, en het lijkt net alsof de bolletjes magisch aan elkaar vast blijven hangen. Een bolletjes ring kan uit verschillende materialen worden gemaakt:

  • Zilver
  • Goud

Dit zijn de meest populaire varianten van bolletjes ringen. Maar het kan ook uit elk ander materiaal gemaakt worden. Je kunt er dus creatief mee zijn.

Waar kun je bolletjes ringen kiezen en kopen?

Een korte zoektocht op internet laten zien dat er honderden verschillende plekken zijn waar je bolletjes ringen kunt kiezen en kopen. Het is dus lastig om de juiste plek te vinden waar je de ringen van hoge kwaliteit kunt vinden komen met precies het design wat jij graag wilt. Wij raden aan om eens te kijken op de site van Corina Rietveld. Ze is een onafhankelijke kunstenares en Edelsmid die handgemaakte sieraden maakt. Ze heeft een webshop waar je ook terecht kunt voor allerlei verschillende soorten sieraden, waaronder prachtige bolletjes ringen. Ze werd vooral met zilver en goud, en daardoor weet je zeker dat je een mooie bolletjes ring bij haar kunt aanschaffen.

Haar studio bevindt zich in Rosmalen in Zeeland, maar je kunt ook je sieraden laten bezorgen. Dit is gratis vanaf €30, dus je hoeft je geen zorgen te maken om extra bezorgkosten – en je hoeft ook niet af te reizen naar Zeeland voor een mooie bolletjes ring te kiezen of kopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *